Taalactief , zichtzending, Uitproberen, Schoolmethodes uitproberen, Taal actief

Schoolmethodes uitproberen

Bent u nieuwsgierig geworden naar één van onze producten. U kunt bij ons gratis en vrijblijvend schoolmethodes uitproberen. Om met eigen ogen onze methoden en producten te ervaren kunt u hier een voorproefje bekijken of geheel vrijblijvend een zichtzending aanvragen. Daarnaast staan onze productspecialisten voor u klaar om u van een passende presentatie met advies op maat te voorzien. U kunt voor een periode van 3 maanden een zichtzending bij ons aanvragen. In een zichtzending vindt u een weergave van deze methode qua inhoud, vormgeving en materiaal. Binnen 5 werkdagen na ontvangst kunt u het pakket in huis verwachten. Bij het onderdeel aanbod kunt u kiezen voor de gewenste zichtzending. Mocht u graag nog wat langer gebruik willen maken van het zichtpakket? Dat is geen probleem, meldt het bij uw accountmanager. In het menu kunt u bij “onze producten” per methode een gratis zichtzending aanvragen.

> Alle zichtzendingen

Demo uitproberen

Ontdek de digitale wereld van onze methoden en vraag hier vrijblijvend een demo aan van de vele digibordapplicaties die we in ons assortiment aanbieden.

> Demo aanvragen

zichtzending, Uitproberen, Schoolmethodes uitproberen, demo
Inkijkexemplaar

Brochure

Wilt u nu alvast kennismaken met onze uitgaven?

Neem dan eens een kijkje in onze online- inkijkexemplaren die we hier voor u hebben klaargezet.

> Toon alle inkijkexemplaren

Presentatie op maat

Als u enthousiast geworden bent en overweegt om een methode aan te schaffen leven er vaak nog wel een aantal vragen over de inhoud of over het gebruik waar u graag duidelijk over geïnformeerd wilt worden.

Onze ervaren productspecialisten komen in dat geval graag bij u langs om u zo goed mogelijk tekst en uitleg te geven over de methode en het gebruik hiervan.   Omdat iedere klant weer een unieke eigen invulling aan zijn of haar user experience geeft proberen we altijd vanuit de gebruiker te denken en te handelen. Vooraf maken we een blauwdruk van de huidige situatie en we proberen onze educatieve methoden zo efficient mogelijk toe te passen zodat de doelstellingen van de klant behaald kunnen worden.  Deze methodiek van werken heeft er toe geleid dat er vele klanten reeds lange tijd met tevredenheid werken met onze methoden. U kunt een presentatie aanvragen via uw  relatiebeheerder.

> Aanvragen

zichtzending, Uitproberen, Schoolmethodes uitproberen
zichtzending, Uitproberen, Schoolmethodes uitproberen, privacy

Voorwaarden & Privacy

Jongbloed BV is een educatieve uitgeverij die verschillende digitale producten en diensten aanbiedt voor gebruik in het onderwijs waarbij persoonsgegevens worden verwerkt. Wij vinden het belangrijk om uiterst zorgvuldig met deze persoonsgegevens om te gaan. Jongbloed BV heeft het Privacyreglement van haar brancheorganisatie GEU en het ‘Convenant Digitale Onderwijsmiddelen en Privacy – Leermiddelen en Toetsen’ onderschreven. In dit convenant is tussen aanbieders en de onderwijssectorraden vastgelegd dat een onderwijsinstelling in juridische zin de ‘verantwoordelijke’ is voor de verwerking van persoonsgegevens. Daardoor hebben en houden onderwijsinstellingen zeggenschap over de gegevens die binnen leermiddelen worden verwerkt. Jongbloed BV is een ‘verwerker’, die uitvoering geeft aan de opdracht van een onderwijsinstelling.

> Meer informatie

Altijd op de hoogte

Schrijf u in voor de maandelijkse nieuwsbrief van Royal Jongbloed Education. Zo blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen van lesmethodes en educatieve producten en leermiddelen.

Uw persoonlijke gegevens zijn veilig. In onze Privacy Policy leggen we uit hoe we met cookies en data omgaan.

Sales team Royal Jongbloed Education

Henk Wilpstra

Account Manager
+31 (0)88 326 33 95
[email protected]

Rene Slotboom

Account Manager
+31 (0)615 539 719
[email protected]