ONTDEK EN BELEEF

Mijn Hoor het Woord

De nieuwe digitale versie van Hoor het Woord

Probeer nú de demo en ontvang gratis Leer het Woord!

Kant-en-klare presentaties en verwerkingsmateriaal

 • Alle materialen zijn vrij printbaar.
 • 303 vertellingen voor de groepen 1 en 2.
 • 360 vertellingen voor de groepen 3, 4 en 5.
 • 360 vertellingen voor de groepen 6, 7 en 8.
 • Verwerkingsmateriaal.
 • Leerlijn kerkgeschiedenis en zending in groep 6, 7 en 8.
 • Persoonlijk memorisatieboek voor leerlingen in groep 3-8.

En verrijk de presentaties met tekst, beeld- en geluidsmateriaal

 • Een bibliotheek met een scala aan afbeeldingen en muziek.
 • Psalmboek.nl is geïntegreerd in digibordapplicatie.
 • De Bijbel met handige zoekfunctie in digibordapplicatie.
 • Met kaarten en infographics uit de Mannenbijbel en de Jongerenbijbel.

Stel volledig zelf een presentatie samen

 • Gebruik hiervoor beeld- en geluidsmateriaal uit de bibliotheek, eigen materiaal of content van het internet.
 • Deel presentaties met de hele school zodat iedere klas hiervan gebruik kan maken.
 • Verrijk je presentatie met al het beschikbare materiaal: tekst, beeld en geluid.

Leer het Woord

Het persoonlijke memorisatieboek voor groep 3 t/m 8. Onderdeel van Mijn Hoor het Woord, maar ook los te gebruiken.
In dit boek staan allemaal namen en feiten uit de Bijbel. Soms zijn het namen van mensen uit de Bijbel, soms zijn het stukjes uit de Bijbel die heel belangrijk zijn. Dit boek gaat mee van groep 3 tot en met groep 8. De leerstof is elk jaar op dezelfde verhalen gericht, maar wel telkens een beetje moeilijker. Er staan vragen in met antwoorden, er staan vragen in met verwijzingen waar in de Bijbel je het antwoord kunt vinden en er staan item in om te leren, te weten, te doen, over na te denken of om te onthouden.

Roostertool

Met de roostertool van Hoor het Woord kunt u uw eigen rooster samenstellen zodat u zelf kunt bepalen wat en wanneer u welke les inzet.

Na het aanmaken van het rooster kunt u deze gemakkelijk exporteren naar een excel document zodat u een aanpassing kan maken wanneer dat nodig is.

Hieronder kunt u het Standaardrooster horend bij de digitale methode downloaden. Daarnaast kunt u het Psalmen- en Wekenrooster downloaden die horen bij de oude methode. Let op: de roosters voor de oude methode kunt u alleen nog downloaden voor schooljaar 2021-2022. Voor de schooljaren na dit schooljaar zijn deze niet meer beschikbaar.

Instructievideo

In deze video wordt aan de hand van een instructie uitgelegd hoe u een Godsdienstles en presentatie in elkaar kunt zetten.

Zichtzending en Proeflicentie

Bent u nieuwsgierig geworden naar Mijn Hoor Het Woord? U kunt bij ons gratis en vrijblijvend schoolmethodes uitproberen. Om met eigen ogen onze methoden en producten te ervaren kunt u hier een voorproefje bekijken of geheel vrijblijvend een zichtzending aanvragen. Daarnaast staan onze productspecialisten voor u klaar om u van een passende presentatie met advies op maat te voorzien. U kunt voor een periode van 3 maanden een zichtzending bij ons aanvragen. In een zichtzending vindt u een weergave van deze methode qua inhoud, vormgeving en materiaal. Binnen 5 werkdagen na ontvangst kunt u het pakket in huis verwachten. Mocht u graag nog wat langer gebruik willen maken van het zichtpakket? Dat is geen probleem, meldt het bij uw accountmanager.

Contact

Meer weten over de methode

henkwilpstra
Henk Wilpstra

Account Manager

Hulp bij de methode?

helpdesk

Werk je met Hoor het Woord en heb je hulp nodig? Je kunt ons bellen of mailen.

Algemene informatie

klantenservice

Bestellen, leveren en retourneren.
Antwoorden op je vragen over bestellen

Veelgestelde vragen Hoor het Woord

Via de volgende website kunt u inloggen op het online platform van Hoor het Woord: https://app.hoorhetwoord.nl/login

Indien uw school beschikt over een licentie kunt u de beheerder op uw school raadplegen. De beheerder zal u via een e-mailadres toegang moeten geven tot Hoor het Woord.

Als u uw wachtwoord bent vergeten kunt u deze gemakkelijk opnieuw instellen via: https://app.hoorhetwoord.nl/forgot-password

Indien u informatie wenst over uw licentie kunt u contact opnemen met onze afdeling educatief via het nummer (088) 326 33 99

Voor informatie over het dupliceren van een les kunt u de handleiding van Hoor het Woord raadplegen. De handleiding is te vinden op de pagina van Hoor het Woord of in de applicatie.

De roostertool kunt u vinden via de volgende link: https://acc.hoorhetwoord.nl/

Voor Hoor het Woord kunt u een demo van 60 dagen ontvangen. Via de knop: “zichtzending en proeflicentie” kunt u de demo aanvragen d.m.v. een aanvraag formulier.

Wanneer de 60 dagen demo tijd om zijn zal de software automatisch stoppen. Bent u er nog niet helemaal uit en wenst u nog wat extra tijd? neem dan contact op met de afdeling educatief van Royal Jongbloed via het nummer (088) 326 33 99.

Wanneer er nieuwe lessen beschikbaar komen zullen deze niet automatisch in uw geëxporteerde rooster zichtbaar zijn, een export is namelijk een moment opname.

Het is niet mogelijk om een recent geëxporteerd rooster weer te uploaden naar de roostertool van Hoor het Woord. U dient de nieuwe lessen handmatig toe te voegen via Excel (indien het rooster als excel bestand is geëxporteerd) of het rooster te maken in de roostertool.

Het kan voorkomen dat de browser nog oude gegevens in het geheugen heeft. Hierdoor zult u oude gegevens blijven zien.

Dit is gemakkelijk op te lossen door op de knop “Alle gegevens wissen” te klikken in het rooster en bij stap 1 van de configuratie.

Bestel via uw schoolleverancier

Voor het bestellen van de methode kunt u terecht bij één van de onderstaande schoolleveranciers.
Heutink logo
reinderslogo
derolfgroep