Bas Educatie

Bas Educatie is er voor iedereen! Naast het complete VVE-programma Doe meer met Bas en het programma voor logopedie Bas spreekt een woordje mee bieden we een uitgebreid programma Bas-producten voor thuis en op school. Van prentenboeken tot online applicaties: Bas biedt een belevingswereld voor kinderen, waarbij een verantwoorde ontwikkeling altijd centraal staat.

Bas voor de basisschool

De materialen van Bas educatie geven prachtige mogelijkheden om het onderwijs in groep 1 en 2 in te richten. Voor de meest voorkomende thema’s (waaronder de seizoenen, allerlei beroepsgroepen, school, etc.) bevat de methode mooie platen en leuke lesideeën om de lessen tot een succes te maken. Door de goede aanduidingen en overzichten weet je als leerkracht altijd waar je mee aan het werk bent en kun je gericht werken aan aanvankelijk taal- en rekenonderwijs. De methode bevat voor elk thema uitwerkingen op 3 niveaus, die het mogelijk maken voor elk kind op het eigen niveau leerstof aan te bieden.

Bas voor VVE

Het VVE-programma Doe meer met Bas richt zich op de ontwikkeling van kinderen van 2,5 tot 6 jaar. Bas educatie heeft de combinatie van spelen, leren en werken stimuleert de kinderen in hun ontwikkeling. De ontwikkelingsdomeinen die in het programma worden behandeld zijn taal, voorbereidend rekenen, wereldoriëntatie, sociaal-emotionele ontwikkeling en (senso)motoriek.

Bas voor BSO

Voor kinderen in de leeftijd van 3-7 is Bas educatie een echte uitkomst. Samen een prentenboek bekijken, een kleurplaat maken of een computerspel spelen: met Bas educatie kan het allemaal! De veelheid aan materialen zorgt dat er een keur aan werkvormen gekozen kan worden. De tijd vliegt en wordt nuttig, leerzaam en vooral leuk gebruikt!

Bas voor thuis

De materialen van Bas Educatie waarmee kinderen op school kennis maken vormen een prachtig en boeiend educatief programma. Maar ook voor thuis hebben we een hoeveelheid prentenboeken en CD-roms, waarin Bas centraal staat. De Bas prentenboeken zijn ideaal om in te zetten voor om de taalontwikkeling van jonge kinderen spelenderwijs te stimuleren. Er zijn bij de prentenboeken bovendien drie handleidingen voor ouders beschikbaar, zodat u ook thuis op een educatieve, maar hele leuke manier samen met uw kind kunt genieten van het leven van Bas. Kijk voor meer informatie bij de verschillende producten. De prentenboeken zijn ook verkrijgbaar via de boekenwinkels en via uw schoolleverancier.

Downloads

Hieronder vind u de gratis downloads van Bas educatie.
U kunt deze bestanden downloaden door op de download knop van de desbetreffende download te klikken.

Download hier de brochure van Bas educatie

Download hier de verwerkersovereenkomst van Bas